E-knihy Santini mají dovolenou! Od 11.8. - 21. 8. nevyřizujeme objednávky.

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 4. díl P-Š - Jaroslav Vašák Zvětšit

Pouze online

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 4. díl: P-Š - Jaroslav Vašák

Novinka

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.

Více informací

Zakoupením tohoto produktu získáte až 2 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 2 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 60,00 Kč.


79,00 Kč

  • EPUB
  • MOBI

Přidat na seznam přání

List

Ukázka e-knih Ukázka e-knihy ke stažení níže

Více informací

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb?
Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.
Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.
Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky.

Recenze

Napsat recenzi

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 4. díl:  P-Š - Jaroslav Vašák

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 4. díl: P-Š - Jaroslav Vašák

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Ke stažení