Pouze online
Novinka
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Zakoupením tohoto produktu získáte až 2 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 2 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 60,00 Kč.
Ukázka e-knih | Ukázka e-knihy ke stažení níže |
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes.
Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů.
Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo Ministerstvo obchodu ČR. Publikuje víc jak 25 let a vyšlo mu už více než 100 kuchařských knih a kalendářů. Jeho knihy jsou však hodnotné i literárně a překypují zajímavostmi a osobitými nápady, jež se zdají naprosto nevyčerpatelné.
119,00 Kč
55,00 Kč
55,00 Kč
79,00 Kč
55,00 Kč
49,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
72,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
89,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
59,00 Kč
79,00 Kč
59,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
79,00 Kč
59,00 Kč
79,00 Kč