Jak se vařívalo kdysi a jak dnes - Jaroslav Vašák Zvětšit

Pouze online

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 1. díl: A-G - Jaroslav Vašák

Novinka

Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.

Více informací

79,00 Kč bez DPH

  • EPUB
  • MOBI

Přidat na seznam přání

List

Ukázka e-knih Ukázka e-knihy ke stažení níže

Více informací

Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes.
Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů.
Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo Ministerstvo obchodu ČR. Publikuje víc jak 25 let a vyšlo mu už více než 100 kuchařských knih a kalendářů. Jeho knihy jsou však hodnotné i literárně a překypují zajímavostmi a osobitými nápady, jež se zdají naprosto nevyčerpatelné.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 1. díl:  A-G - Jaroslav Vašák

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 1. díl: A-G - Jaroslav Vašák

Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Ke stažení