Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 3 - Jaroslav Vašák Zvětšit

Pouze online

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 3. díl: L-O - Jaroslav Vašák

Novinka

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.

Více informací

79,00 Kč bez DPH

  • EPUB
  • MOBI

Přidat na seznam přání

List

Ukázka e-knih Ukázka e-knihy ke stažení níže

Více informací

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o vánocích? Pečete z putrového těsta?
Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.
Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.
Jedná se již o třetí díl oblíbené kuchařky.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 3. díl: L-O - Jaroslav Vašák

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 3. díl: L-O - Jaroslav Vašák

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Ke stažení