Od 17. 5. -31. 5. 2019 čerpáme dovolenou. |
Žádné produkty
55 fantastických receptů na tradiční i neobyčejné dezerty
V předchozím 1.dílu (1.DÍL PŘÍKRMY MEZI 4-6M – TZN. OD UKONČENÉHO 4.MĚSÍCE DO Neukončeného 6.MĚSÍCE)jste se mohli mj. dočíst o plno tématech, které na tento díl pozvolna navazují a již se ve 2.díle neopakují.
Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti.
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit.